Рецензія на книгу

3-17-2019

Рецензия на книгу
Рекрутинг не починається з вакансії. Рецензія на книгу Світлана Іванова. А де ж у нього кнопка. Кожна людина має суто індивідуальний набір стимулів, програмуючих його поведінку. Знати їх і вміти на них впливати — означає створити компанії додатковий ресурс підвищення ефективності. Біда в тому, що, почавши грати на цьому полі, доводиться мати справу з погано розпізнаваними, глибоко особистими, нематеріальними субстанціями. Одного разу директор по рекламі одного з московських видавничих будинків ділився враженнями від поїздки в регіональний філіал. Найбільшою проблемою, за його словами, було те, що місцевий персонал був абсолютно не мотивована грошима: . Таких людей на світі немає зовсім. Людьми рухає комплекс мотивів, і навіть якщо фінансовий стимул виявляється одним з домінуючих, вплив інших обов’язково дасть про себе знати. Звичайно, кожному раціонально мислячій керівнику спокусливо обмежитися настільки ж раціональної (прозорої, зрозумілої, справедливої і т. Але проблема в тому, що ефективність її скінченна і межа цієї ефективності не завжди виявляється задовільним. Ось тоді й доводиться замислюватися, а як вичавити із співробітників максимум. — як раз і є інструкція по експлуатації цієї приладової панелі. Керівникові доводиться вирішувати складне завдання — впливати на унікальний мотиваційний профіль співробітника з допомогою уніфікованих інструментів організаційного управління. Послідовно провести цей процес і намагається автор книги. Є в книзі й практичні у застосуванні методики. Наприклад, проективні або побудовані на аналізі інтерв’ю. Описано мотивування співробітників, чия поведінка запрограмовано типовими сценаріями («ні на що не вистачає часу», «все пропало», «не хочу мати з ними справи» і т. Тільки питання матеріального стимулювання дані побіжно. Невже і правда, вже ніхто не працює тільки за гроші.
Також хочемо вам порекомендувати e-knigka.org.ua
Приймаючи на роботу нового співробітника, запитуєте ви рекомендації з колишнього місця роботи.
Використання матеріалів з журналів Групи компаній лише за погодженням з редакцією (адміністрацією) порталу. Редакція (адміністрація) залишає за собою право не поділяти думку авторів розміщуваних матеріалів. Редакція (адміністрація) порталу не несе відповідальності за шкоду, яка може бути заподіяна внаслідок використання, невикористання або неналежного використання інформації, що міститься на порталі. Відповідальність за достовірність інформації та інших відомостей несуть автори публікацій.